Un milion de euro pentru o comună din Timiş

Sanandrei

O comună este singura din judeţul Timiş care a reuşit să îndeplinească toate condiţiile pentru a obţine o finanţare de un milion de euro, prin Măsura 7.2.

Primarul din Sânandrei, Claudiu Coman, a semnat, recent, la sediul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), contractul în valoare de un milion de euro.

CITEŞTE ŞI: Fiica timișoreanului Marius Țeicu, în stare critică. Patricia speră la o minune

În baza acestuia, vor fi asfaltate şapte străzi din comună (două în Sânandrei, două în Carani, două în Covaci şi una la IAS Sânandrei-km.13). Urmează să fie demarate procedurile legale de licitaţie piblică, care vor dura aproximativ trei luni (dacă nu vor exista contestaţii).

După finalizarea licitaţiei şi desemnarea firmei câştigătoare, se va semna contractul de execuţie şi vor începe lucrările de asfaltare efectivă.

Primarul comunei este foarte mândru de această reuşită care va primeni şi mai mult faţa comunei: „Mulţumesc tuturor cetăţenilor care au răspuns solicitărilor mele în ceea ce priveşte plata taxelor şi impozitelor locale.

Am reuşit, astfel, să ne achităm datoriile şi să îndeplinim unul dintre criteriile importante solicitate pentru accesarea fondurilor de dezvoltare de acest tip. Un mare merit l-au avut şi angajaţii din primărie care au pregătit riguros şi atent dosarul de finanţare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un milion de euro pentru o comună din Timiş

    1. SUNT FONDURI EUROPENE, BOLOVANE! ADICA ALEA CARE NU SE „FURA”. DAR „DOREL” DE UNDE SA INTELEAGA, EL NU PREA STIE NICI CINE L-A FATAT. SI DE CE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *