Fiica timișoreanului Marius Țeicu, în stare critică. Patricia speră la o minune

teicu

Fiica lui Marius Țeicu, în stare critică, după ce în ultima perioadă și-a petrecut timpul mai mult prin spitale. Tânăra luptă cu toate forțele pentru viața ei, iar familia speră într-o minune.

Fiica lui Marius Țeicu, în stare critică din cauza cancerului. Patricia petrece mult timp la biserică și se roagă zi de zi pentru ca starea ei de sănătate să se îmbunătățească. Fata compozitorului încearcă să se vindece de boala de sânge de care suferă prin orice metode, inclusiv cele spirituale.

fiica-teicuFiica lui Marius Țeicu, în stare critică din cauza bolii crunte care i-a măcinat organismul

„Patricia arată bine după tratamente și interventia chirurgicala! Parca Dumnezeu a facut o minune in cazul ei. Poate tocmai de aceea, dupa ce s-a externat, a început să meargă la biserică, să aprinda o lumânare și să se roage pentru sănătate. Face lucrul acesta frecvent și considera că ajutorul divin a fost important și i-a dat putere să lupte în continuare cu maladia care ii macina organismul”, au dezvaluit apropiatii familiei, potrivit România tv.

În luna iunie a acestui an, Marius Țeicu a făcut un apel disperat. Dacă până acum a vrut să țină secretă durerea prin care trece, de data asta, Marius Țeicu a făcut și el un apel către cei care îi pot ajuta fiica. Cea care a dezvăluit acest lucru, a fost Marina Almășan. Astăzi dimineața, clinchetul unui sms mi-a tulburat o duminică pe cât de banală, pe atât de liniștită. În weekend nu prea primesc sms-uri, cu excepția celor de la oamenii foarte apropiați. Mesajul era de la Marius Țeicu. M-am simțit străbătută de un fior și l-am parcurs cu inima cât un purice: „Dragi prieteni, Patricia are din nou nevoie de sânge, grupa A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc să o ajute, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) menționând „Pentru Rădulescu Patricia Rodica, internată la Fundeni, Secția de Transplant Medular. Mulțumesc mult, Marius”, a scris Marina Almășan pe femeidezece.ro.

libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Fiica timișoreanului Marius Țeicu, în stare critică. Patricia speră la o minune

  1. Sa te ajute Dumnezeu Marius cu fica ta ,ca esti un om deosebit si ai facut pe multa lume fericita prin felul tau . Nu te descuraja Patricea sa ai incredere in Dumnezeu . Doamne ajuta .

  2. Dumnezeu sa va binecuvinteze cu sanatate.Si sotul meu a avut aplazie medulara dar din pacate nu a putut face transpalnt din cauza varstei(54 ani).Ma rog ca D.zeu sa va vindece fiica si sa faca o minune in viata ei.D.zeu sa va dea putere sa acceptati voia Lui.Cu stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *