A venit iarna în Banat, dar doar pentru o zi. Meteorologii anunţă prognoza pentru următoarele două săptămâni

zapada curtea1

A venit iarna în Banat, dar doar pentru o zi. A nins ca-n poveşti în unele zone, însă bucuria nu a ţinut mult… Aşa cum ne-am aşteptat fulgii de nea s-au topit şi nu ne rămâne decât să aşteptăm alţii.

Iar Administraţia Naţională de Meteorologie nu au veşti prea bune pentru următoarele două săptămâni. Vremea se anunţă deosebit de rece. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 4 grade, în timp ce minimele între -4…-3 grade.

Abia la sfârşitul acestei săptămâni, valorile termice vor creşte semnificativ, astfel că în 19 şi 20 noiembrie, media maximelor, pe întreaga regiune, va ajunge la 13 grade, în timp ce a minimelor va fi de 5…6 grade, urmând a caracteriza o vreme caldă pentru această dată.

În cea de a doua săptămână, temperaturile medii diurne vor scădea, uşor şi treptaţ de la valori de 12…13 grade la început, până la 10 grade la sfârşitul intervalului, când se vor apropia de mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii noiembrie.

Temperaturile minime vor fi, în medie, în jurul a 4 grade. Probabilitatea de ploaie, pe arii extinse, va fi redicată în jurul datei de 20 noiembrie şi în ultimele zile ale intervalului de prognoză. În rest doar izolat vor fi posibile precipitaţii slabe.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *