Un Mercedes cu număr de Timiș a blocat o stradă din Arad mai bine de o oră. Șoferul a abandonat mașina pentru că a fost urmărit de poliție

Mercedes

Un Mercedes cu număr de Timiș a blocat o stradă din Arad mai bine de o oră. Șoferul a fost urmărit de poliție

Mai mult de o oră a fost strada Andrei Mureșanu din municipiul Arad blocată vineri după-masa, din cauza unui autoturism Mercedes, înmatriculat în Timiș, oprit și părăsit pe mijlocul drumului.

CITEȘTE ȘI: Criminalul Antoniei, fetiţa din Arad ucisă şi incendiată pe câmp, condamnat definitiv la 17 ani de închisoare și plata unor daune de 200.000 de euro

Din informațiile pe care le deținem, se pare că șoferul autoturismului ar fi trecut pe roșu și a fost urmărit de patrula Poliției, iar pe strada Andrei Mureșan efectiv a oprit mașina și a fugit din mașină. După aproximativ 30 de minute, bărbatul a fost prins, conform specialarad.ro.

În acest timp, mașina a fost și controlată de polițiștii de la Criminalistică, întrucât părea suspectă. Traficul a fost astfel deviat spre strada Tudor Vladimirescu până la această oră când la fața locului a sosit „tanti Rodi”, utilajul Recons de ridicare a mașinilor parcate necorespunzător.

Foto: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *