Un medic din Timiș s-a stins din viață la 44 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus

PSD doliu

Un medic de 44 ani din Timişoara a murit după ce, în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, s-a infectat cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

Medicul Cristian Milicin, în vârstă de 44 de ani, a pierdut lupta cu coronavirusul. El s-a îmbolnăvit în urmă cu trei săptămâni, iar după ce starea lui s-a agravat mult, colegii nu au mai putut să-l salveze.

CITEȘTE ȘI: Sfârşit de vară cu temperaturi record : Cod galben de caniculă în județul Timiș

Anunțul morții medicului a fost făcut de managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

“Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu „cred” în acest virus nemernic.Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Raul Pătraşcu pe pagina lui de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.