Noi cazuri de COVID-19 în 14 localități timișene. Care sunt focarele active

Șapte decese și 316 cazuri noi în Timiș: Timișoara-196, Lugoj-11, Dumbrăvița-8, Ghiroda-6, Giroc și Moșnița-câte 5. Toate localitățile

Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns, în județul Timiș, la 2.473, de la începutul epidemiei, ieri la ultima raportare, fiind depistate 57. Decesele se ridică la un total de 116, dintre care două, înregistrate ieri.

CITEȘTE ȘI: Un medic din Timiș s-a stins din viață la 44 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus

Noi îmbolnăviri au fost consemnate în Timișoara (39), Variaș (trei), câte două cazuri la Giroc, Giarmata, Utvin și câte unul, la Izvin (Recaș), Jimbolia, Ghiroda, Dudeștii Vechi, Sărăzani (Bârna), Darova, Făget, Șanda și Biled. Ieri, în unitățile sanitare COVID-19, erau internați 178 de pacienți, 13 fiind în stare gravă la Terapie Intensivă.

Potrivit autorităților, rămân active focarele de îmbolnăvire de la Buziaș (fabrică de încălțăminte), Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Lugoj, Inspectoratul de Poliție Timiș, Profi, compania Continental, grădinița KinderWelt, Compania Mahle, Spitalul Județean Timișoara, Căminul pentru persoane vârstnice “Inocențiu Klein”.

Până ieri, pe teritoriul României, au fost confirmate 84.468 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 37.056 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.344 de pacienți asimptomatici au fost externați la zece zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.318 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 645 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până ieri, 3.507 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

“În intervalul 27 august, ora 10 – 28 august, ora 10, au fost înregistrate 48 de decese (23 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vrancea și Municipiul București.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *