Un medic celebru aruncă bomba! Se întâmplă după 15 decembrie. Este cea mai bună veste despre COVID-19

emilian imbri 1

Un cunoscut medic vine cu vești bune pe timp de pandemie. Conform celor spuse de el, numărul de infectări cu COVID urmează să scadă semnificativ. Când ne putem aștepta la această schimbare. Conform celor spuse de către managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, numărul de noi infectări cu COVID va scădea după data de 15 decembrie, conform capital.ro.

Numărul de infectări urmează să scadă

„Vor fi decese, dar nu vor fi mulți. Nici acum nu sunt mulți. Doar că ne pare rău pentru că există. Ei nu depășesc rata de mortalitate specifică acestor afecțiuni.

Și în decembrie o să avem un număr ridicat de infectări. Sunt convins de asta. Eu speram ca în decembrie să mai scadă un pic.

Sigur că în decembrie ne gândim că o să apară și primele cazuri de gripă. Eu sunt mult mai liniștit vis-a-vis de cazurile de gripă sezonieră, sigur virusul va sta locului. Câți au apucat vaccinul antigripal s-au vaccinat, vor prinde și seriile următoare și se vor vaccina rapid, plus măștile, plus fereala, plus că au intrat în carantină foarte multe localități și probabil vor mai intra, sigur că și vânzoleala va fi mult mai puțin evidentă și sigur vă spun, o să vedeți, după 15 decembrie va începe să scadă numărul de infectări. Ne dorim asta și ar fi obligatoriu, pentru că foarte greu facem față acum”, a declarat Emilian Imbri la Digi24.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un medic celebru aruncă bomba! Se întâmplă după 15 decembrie. Este cea mai bună veste despre COVID-19

  1. acest d-n dr se contrazice singur in prima parte a articolului spune ca nr de infectari covid scade semnificativ …..Și în decembrie o să avem un număr ridicat de infectări. Sunt convins de asta. Eu speram ca în decembrie să mai scadă un pic.

Lasă un răspuns