Un loc bun pentru a te retrage la țară, nu departe de Timişoara. Sunt zeci de plaţuri libere

satul Dolat

Ca și alte localități în care au trăit etnici germani, și această aşezare a cunoscut o repopulare după plecarea acestora. Cei stabiliți aici, români din diferite colțuri ale țării, au găsit case și gospodării făcute cu rânduială. Dar timpul trece și își pune amprenta, iar zestrea aceasta s-a degradat.

În satul bănățean Dolaţ, cândva majoritar nemțesc, la această oră, conform unui localnic, mai trăiesc doar circa 300 de persoane, iar catolicii se regăsesc numai în 14 familii.

Peste 20 de timişoreni şi-au cumpărat case într-un loc MIRIFIC din Timiş

Dacă întrebi la primărie câte plațuri și case goale găsești în acest sat, vei afla o cifră terifiantă: „Cam 50 la sută”! Iată că, dacă cineva își dorește un loc liniștit ca să-și ridice o căsuță, poate alege acest sat.

Autoritățile pun taxă pe frumusețea naturii din Banat

Cum și oferta de terenuri este foarte generoasă (atenție, însă, căci unele dintre ele nu au situația chiar clară din punct de vedere juridic) probabil că și prețurile sunt pentru toate buzunarele.

În plus, nici distanța până la Timișoara, dacă se va moderniza și porțiunea de drum comunal până în Ghilad, nu va fi chiar foarte mare, căci se va scurta, față de varianta prin Deta, la doar 40 de kilometri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un loc bun pentru a te retrage la țară, nu departe de Timişoara. Sunt zeci de plaţuri libere

Lasă un răspuns