Peste 20 de timişoreni şi-au cumpărat case într-un loc MIRIFIC din Timiş

Una dintre zonele care au starnit interesul celor care vor sa aiba parte de liniste si natura este o localitate din estul judetului Timis, Luncani, aflata la cativa kilometri de Tomesti.

Peisajul mirific si linistea de care au parte cei care detin proprietati in micuta localitate i-au facut pe tot mai multi oraseni sa fie interesati sa isi construiasca imobile.

TRAGEDIE în Italia: Doi români au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă

Pana in acum, 21 de case din Luncani au fost vandute unor persoane din Timisoara, precum si unei familii din Arad. Casele se vand cu preturi intre 10.000 si 25.000 de euro, in functie de starea gospodariei si de cum e pozitionat terenul.

Monștrii de buzunar te bagă în spital ! Ce spune un psiholog din Timiş

Este foarte probabil ca in cativa ani si alte sate din zona de est a judetului Timis sa reprezinte interes pentru orasenii cu bani, iar satele sa fie repopulate macar la sfarsit de saptamana.

E rugă mare şi concurs culinar într-o localitate din Timiş

Sursa: lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
No name 26 iulie 2016
E vorba de Luncani de Sus !!! Povestea e veche , de vreo 10 ani ! La sfârșit de săptămână , e o circulație infernală , acolo . Păcat de locurile superbe , din lunca Begăi . ,,Civilizații" orașelor le vor distruge !!! Nu m-aș muta acolo !