O comună din Timiş este cea mai tare din țară la flotanți

O comună din Timiş se află în vi­zorul organizaţiei non­gu­ver­namentale ”Expert Fo­rum”, aflată sub tutela mai multor foruri europene, privind modul de des­făşurare a alegerilor lo­ca­le din urmă cu mai bine de o lună.

Înaintea scru­ti­nu­lui, acolo s-a înregistrat cel mai mare număr, de cereri de viză de flotant – 300, du­blând efectiv numărul de lo­cuitori ai acestei comune, Secaş, care nu depăşea 370 de per­soa­ne.

E rugă mare şi concurs culinar într-o localitate din Timiş. Cu degustare, evident!

”Am cerut date de la E­videnţa Persoanei şi ne-am uitat pe comune, pentru că ni se pare că astea sunt cele mai relevante. Din totalul de 2861 de comune, ne-am uitat comparativ pe 2015 şi 2016, perioada a­prilie – iu­nie, chiar înainte de alegeri, să vedem dacă e­xistă o di­fe­renţă semni­fi­ca­tivă. ‘Nu sunt localităţi foarte mari – undeva între 300 şi o mie de locuitori. De exemplu, în Secaş, la o po­pulaţie de 370 de lo­cui­tori, s-au mutat 300. Eu m-am uitat să văd dacă este o localitate, poate cu fabrică sau ceva. Nu pare a fi, este o localitate în câmp” , a de­clarat Septimiu Pârvu, spe­cia­list Expert Forum.

McDonald’s, amendată de poliția locală din Timișoara

Flo­tanţii din Crivobara, sat aparţinător comunei, au fă­cut ca prezenţa la vot să fie de 200%, de aceea re­pre­zen­­tanţii organizaţiei în­cear­că să atragă atenţia că a­­legerile pot fi trucate şi le­gal.

Sursa: redesteptarea.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns