Un hoţ a făcut prăpăd într-o gară din Timiş

Inventivitatea hoților când vine vorba să facă un ban necinstit pare să nu aibă limite. Orice poate fi valorificat în vreun fel devine ținta lor. Așa s-a întâmplat și la Jimbolia, unde cei aflați în trecere în zona stației CFR au observat că lipsesc mai multe panouri din sârmă din gardul care mărginește calea ferată.

A fost anunțată poliția iar oamenii legii au reușit să dea de urma celui care le furase. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Timișoara și de cei de la Investigații Criminale din cadrul aceluiași birou, a fost identificat un bărbat de 27 de ani, bănuit că ar fi sustras panourile din gardul gării.

În perioada 22 – 26 noiembrie 2019, cel în cauză a furat 63 de astfel de panouri din sârmă metalică. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, el fiind reținut pentru 24 de ore și condus în Centrul de Reținere și Arest preventiv Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

0 Comments

No Comment.