Timişorenii care mai au garaje îşi pot lua adio de la ele! Dezvoltarea în forţă a Timişoarei continuă

Demolarea garajelor din Timișoara, a căror vreme se pare că a trecut, este, în continuare, în atenția primarului Nicolae Robu, care a prezentat, marţi, o situație a acestora. Astfel, edilul a anunțat că se află în derulare procedura de demolare pentru 244 de garaje: 78 în zona Soarelui, 77 în zona străzii Martir Dumitru Jugănaru, opt în zona Dacia (Str. Zborului) şi 81 în zona Mircea cel Bătrân.

Anul trecut au fost demolate 448 de garaje, din care: 40 pe străzile Sirius – Arenei – Rachetei – Sudului (în careul de blocuri); 29 în careul de blocuri al străzilor Transilvania – Clăbucet – Vlăsiei; 14 în careul de blocuri din Str. Aştrilor (Aleea Icar – bd. Liviu Rebreanu); 39 în careul de blocuri din zona Amforei-Ulmului; 117 în careul de blocuri din zona străzilor Sirius – Bd. Sudului – Intrarea Arenei – Uranus – Aleea Cristalului; 38 în careul de blocuri din zona străzilor Rusu Şirianu – Chiriac; 95 în careul de blocuri din zona străzilor Aleea Azurului – Aştrilor – Sirius; 44 în careul de blocuri din zona străzilor Mareşal Alexandru Averescu – Crivaia -Martir Alexandru Ferkel-Suteu – Martir Dumitru Jugănaru; un garaj situat pe strada Văcărescu, vizavi de punctul termic; 31 în zona Constantin Rădulescu Motru – Holdelor şi Str. Brazilor.

În total, în ultimii doi ani au fost demolate 670 de garaje şi sunt în proceduri alte 244, ceea ce înseamnă un total de aproape o mie de garaje, respectiv 914 garaje demolate sau în curs de demolare. La ora actuală, mai există în Timișoara 4.160 de garaje edificate pe domeniul public. Administrația a amenajat, pe terenul fostelor garaje, locuri de parcare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Timişorenii care mai au garaje îşi pot lua adio de la ele! Dezvoltarea în forţă a Timişoarei continuă

  1. „Administrația a amenajat, pe terenul fostelor garaje, locuri de parcare”. Si pe strada Ulmului? Si pe aleea Martir Istvan Andrei? Ca eu am vazut ruine acolo acum 3 luni.

  2. Nici jumatate din numarul de garaje daramate nu au fost amenajare noi locuri de parcare . Daramarea acestor garaje are alt scop creerea de teren pentru dezvoltatorii imobiliari . Care sunt tot mai agresivi si care stiu exact ca blocurile nii constuite in oras costa mai mult si se vand din faza de proiect.

Lasă un răspuns