Bombă în politică! Şeful unei instituţii din Timişoara candidează ca primar într-o comună periurbană

cosmin buboi 3

Şeful unei instituţii importante din Timişoara candidează ca primar într-o comună periurbană. Este vorba despre Cosmin Buboi, vicepreşedinte PNL Timiş, care de câteva săptămâni este noul inspector-şef teritorial al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) 5, având în subordine judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Intrat deja „în pâine”, Buboi a identificat deja principalele probleme din activitatea instituţiei, avansând soluţii pentru aducerea la parametri optimi a controlului în traficul rutier:

„Am stabilit câteva modalităţi clare de acţiune, astfel încât legislaţia în vigoare să fie respectată în totalitate. În acest sens, am reorganizat programul lunar de control, introducând două echipe fixe, una pentru control efectuat la sediile operatorilor de transport şi o echipă mobilă, astfel încât să putem acoperi întreaga activitate de control.

Totodată, am identificat un punct sensibil în controlul rutier, respectiv lipsa parcărilor amenajate corespunzător pentru operaţiunile de cântărire în cazul traficului greu. De aceea, într-o primă etapă, am demarat demersurile necesare pentru realizarea a zece parcări, câte două-trei pentru fiecare judeţ. În perioada următoare, vom începe activitatea de control pe segmentul de autostradă de pe raza judeţelor în care avem competenţe”.

Cosmin Buboi nu renunţă nici la intenţia de a candida la Primăria Săcălaz: „Sunt un om de cuvânt şi rămân continuare candidat la primărie. Nu pot să-i dezamăgesc pe cei care îşi pun încrederea în mine, mai ales că ştiu care sunt problemele comunităţii şi am soluţii pentru ele”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Bombă în politică! Şeful unei instituţii din Timişoara candidează ca primar într-o comună periurbană

Lasă un răspuns