Un fost șef de instituție publică revine spectaculos în politică

un fost sef

Unul dintre liderii importanți ai fostului PDL revine în prim-planul politiciii locale. Fost director al Poștei timișene și unul dintre personajele  cu greutate din urmă cu 10-12 din filiala timișeană a portocaliilor, Nelu Balaș a decis să revină în politică. El va candida pentru funcția de primar al comunei Cărpiniș, unde speră să întrerupă șirul de mandate al actualui primar, Ioan Sima. Balaș, membru PNL,  a pornit o amplă campanie în mediul online, având chiar susținere de la forurile centrale ale partidului.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Birău, primar al comunei Variaș și coordonator Pro România Timiș: “Pro România va face câteva surprize plăcute la alegerile locale”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Un fost șef de instituție publică revine spectaculos în politică

  1. Dle.Balas cu ,,ajutorul” parlamentarului de Timiș A.Gorghiu care nu are nici o legatura cu judetul nostru sau cu parlamentarul de Timis care a mers de mână cu o tânără in Bucuresti si care se declara si fost predicator vrei sa castigi alegerile?Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  2. Da parca dl. Balas o mai fost primar la Carpinis…Dupa aia consilier judetean , iar dupa director de posta, daca nu ma insel. POate ca o fi bine sa vie iarsai el… ca e om bun.

Lasă un răspuns