Un fost șef de instituție publică revine spectaculos în politică

Unul dintre liderii importanți ai fostului PDL revine în prim-planul politiciii locale. Fost director al Poștei timișene și unul dintre personajele  cu greutate din urmă cu 10-12 din filiala timișeană a portocaliilor, Nelu Balaș a decis să revină în politică. El va candida pentru funcția de primar al comunei Cărpiniș, unde speră să întrerupă șirul de mandate al actualui primar, Ioan Sima. Balaș, membru PNL,  a pornit o amplă campanie în mediul online, având chiar susținere de la forurile centrale ale partidului.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Birău, primar al comunei Variaș și coordonator Pro România Timiș: “Pro România va face câteva surprize plăcute la alegerile locale”

5 Comments
anonim 26/07/2020
La cules de ...cirese! Ben Amin, Bella Gorghiu,si Bula Balas !
dRobu 13/07/2020
io nam auzît di ăsta. punct.
maricica 13/07/2020
Da parca dl. Balas o mai fost primar la Carpinis...Dupa aia consilier judetean , iar dupa director de posta, daca nu ma insel. POate ca o fi bine sa vie iarsai el... ca e om bun.
Albu 13/07/2020
Fis !
Sorin S. 10/07/2020
Dle.Balas cu ,,ajutorul" parlamentarului de Timiș A.Gorghiu care nu are nici o legatura cu judetul nostru sau cu parlamentarul de Timis care a mers de mână cu o tânără in Bucuresti si care se declara si fost predicator vrei sa castigi alegerile?Asa sa ne ajute Dumnezeu!