Spitalul ridicat de CJT, Ministerul Sănătății și Banca Mondială, în Timişoara, tot mai aproape de realitate

spital nou timisoara

Proiectul tehnico-economic necesar pentru schimbarea radicală a Spitalului Județean din Timișoara a fost aprobat, a anunțat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Următorul pas e licitația pentru execuția lucrărilor, iar dacă nu apar piedici, șantierul poate începe anul viitor.

„Este un proiect extrem de important, realizat de CJ Timiș și Ministerul Sănătății, ce beneficiază de o finanțare de 50 de milioane de euro, bani de la Banca Mondială. Noua construcție, interconectată cu cea veche, va fi acel <<altceva>> pe care îl așteaptă atât medicii, cât și pacienții și va eficientiza considerabil serviciile medicale.

Vor fi reorganizate total circuitele pentru UPU, Chirurgie, ATI și va fi creat un nou Centru de Mari Arși. În acest proiect, Consiliul Județean Timiș, pe lângă terenul pe care l-a pus la dispozitie, susține financiar și anumite costuri necesare realizării documentației. La final, noua construcție va fi transferată în proprietatea județului”, a explicat Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns