Un fost șef al DNA Timișoara s-a aruncat de la etajul 6. UPDATE

sinucidere Tamas Schiffbeck

Fostul șef al DNA Timișoara, Tamaș Schiffbeck, a șocat lumea justiției punându-și capăt zilelor. Ieri dimineață, la scurt timp după ce a sossit la serviciu, procurorul s-a aruncat de la fereastra biroului în care își desfășura activitatea, situat la penultimul etaj al clădirii ”Schela de petrol”.

Gestul său a căzut ca un trăznet asupra foștilor săi colegi de breaslă. Venind spre serviciu, la scurt timp după tragicul moment, o fostă colegă de la DIICOT a exclamat cu lacrimi în ochi:

”Vai, Doamne! De ce a făcut asta?”. Peste drum de sediul instituției, un grup de avocați discutau și ei, vizibili afectați, despre incidentul la care probabil nimeni nu s-a așteptat.

Tamaș Schiffbeck (48 de ani) şi-a desfăşurat activitatea în calitate de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, iar mai apoi la DNA.

Era căsătorit și avea doi copii. Cadavrul său a fost descoperit de un ofițer care lucra în aceeași clădire. Poliția a deschis o anchetă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *