EXCLUSIV! Cel mai bogat primar din Timiș, prins beat la volan! – Video

O stare de fapt cunoscută de multă vreme de locuitorii comunei Parța – și anume că primarul Mihai Petricaș (PSD) este prieten cu alcoolul – a fost oficializată azi-noapte.


CITEȘTE ȘI: Un fost șef al DNA Timișoara s-a aruncat de la etajul 6

 


Azi-noapte, în jurul orei 23,30, după câteva ore de tras la măsea într-un bar din comună cu mai mulți amici, edilul-șef al Parței a fost ajutat de tovarășii de pahar să urce la volanul mașinii primăriei, un Duster negru (respectivii erau la fel de inconștienți ca Mihai Petricaș, din moment ce în loc să-l ducă acasă, l-au lăsat să conducă) și a plecat către casă.

Doar că, în urma unui apel la 112 al unui cetățean, care a observat toată faza și a realizat că primarul reprezenta, în halul în care era, un pericol public, un echipaj de poliție din Peciu Nou l-a interceptat pe șoferul aflat în stare de ebrietate.

Mihai Petricaș a fost rugat să coboare din mașină, a fost legitimat și i s-a solicitat să sufle în fiola alcooltest (din datele prezentate oficial de IPJ Timiș, în urma testării a rezultat o valoare de 0,72 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat), după care polițiștii i-au închis mașina, i-au luat cheile și l-au condus la Timișoara, pentru a da probe de sânge. În cazul în care îmbibaţia alcoolică este egală sau peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (minim 0,80 g/l alcool pur în sânge), fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Așadar, pe Mihai Petricaș, despre care “Renașterea bănățeană” a scris că este – conform declarațiilor de avere depuse în mod oficial – cel mai bogat edil din județul Timiș, îl așteaptă un proces penal și, mai mult ca sigur, un final lamentabil al carierei de primar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

21 Comments
Dani Adam 20 martie 2019
Eu sunt Dani Adam și chiar ma doare în p**a cine iasă președinte, nu mai scrieți comentarii în numele meu,, nu aveți coai3 sa va scrieți numele? Ala care ai postat cu numele Adam Daniel dute la Didi, cârpă ascună după nume de smecher 😂😂😂
dRobu 19 martie 2019
ce stire e asta: "...EXCLUSIV! Cel mai bogat primar din Timiș..."?! Dupa ce v-ati dat seama?
Garda 18 martie 2019
Eu sunt în dilema cu apelul la 112, cine a sunat? Livi sau Didi? Sau a fost combinația lu amandoi
Marcu Adriana Elena 17 martie 2019
Hotul asta de primar fura terenuri ale oamenilor si din terenul meu a furat cu drumul de exploatare De955/4/5. Sa zacă in puscarie. E cel mai bogat primar din furturile de terenuri facute in toata Parta. Mi-a zus c aun terenu cu titlu poate sa dispara si pe mine m- a amenitat primarul Petricas Mihail ca imi va desființa terenul in Instanta. Amenintarea a facut-o in sediul primariei Parta. Sa moara in puscarie. A furat multa lume multe terenuri din furt s-a imbogatit. Si la Dna a fost anchetat. Impreuna cu Les vVasile si alti consilieri primarul Petricas a facut multe furaciuni si ilegalitati in Parta
Ionel Mitran 15 martie 2019
Foarte important este faptul că se fac publice astfel de fapte ,numai asa conștientizăm cetățeanul !!!
Daniel Greu 15 martie 2019
Eu sunt rezervat, in privinta mandatului de primar al distinsului fiu al Parței. Nu de alta, dar ultimul care se drojdea pana se pișa pe el si mergea cu Dacia acasă, a ajuns președinte... Și omu' e un exemplu viu, despre cum se face avere. Pe lângă ilegalități, conduci masina statului, pe cheltuiala fraierilor care te votează.
Marcel 15 martie 2019
Un exemplu de primar cu un caracter josnic și fără bun simț. Voi(mare parte din primari) chiar credeți că de pe o astfel de funcție sunteți mai presus decît Bunul Dumnezeu.Va înșelați amarnic, iar Bunul Dumnezeu te lasă, dar cind vede că depășești limita dă cu tine de pămînt de nu-ți mai revii niciodată, ca și in cazul betivanului din articol.
Vio 15 martie 2019
Āsta e o vitā inconstientā!Asa un tîmpit primar?Pāi Te apucā scîrba de asa boschetar.Alegeti-l mai departe cā meritā🤮
Miruna 15 martie 2019
Vai ş-amar! Penalul acesta conduce destinele unei comunităţi pentru care ar trebui să fie un exemplu. Ruşine!
Dan A. 15 martie 2019
Sfarsitul carierei de primar pentru conducere in stare de ebrietate? Avem un sef al Camerei Deputatilor cu pacate mai mari de atat si romanii tot l-au votat cu voiosie. Avem nenumarati functionari publici de rang inalt cu diplome si/sau doctorate falsificate si e ok. Avem falsi doctori si ministra sanatatii zice ca sunt de fapt "talente native". Etc, etc, etc.