Un fost căpitan al echipei naționale de rugby vine la Timișoara în calitate de chirurg ortoped

Peste 900 de specialiști români în ortopedie și traumatologie, lectori și invitați internaționali și-au confirmat prezența la cel de-al XVII-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie ce va avea loc, între 18 și 21 octombrie, la Timișoara. Programul științific din acest an are ca temă principală ”Patologia genunchiului”, subiect care va fi abordat de specialiști din SUA, Luxemburg, Italia, Franța, Austria, Grecia, alături de chirurgi și practicieni din România.

Printre ei se numără și Romain Seil, președintele Societății Europene pentru Sport, Traumatologie, Chirurgie a Genunchiului și Artroscopie (ESSKA), dar și cercetători americani cu experiență în clinici de top din SUA.

Lor li se alătură și medici români cu o vastă carieră internațională, precum Marius Scarlat, specialist la Clinica Saint Michel din Toulon, Mihai Horia Vioreanu (fost căpitan al echipei naționale de rugby a României), actualmente chirurg la Sports Surgery Clinic din Dublin, sau Florin Ramadani, din Austria.

Congresul va găzdui, joia viitoare, și Adunarea Generală a Societății Române de Ortopedie și Traumatologie, în care se va alege noul comitet director și noul vicepreședinte, cel care va prelua președinția organizației începând cu anul 2019.

Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie este un eveniment organizat de Societatea Română de Ortopedie și Traumatologie, înființată în 1990 și care are ca membri peste 1.000 de chirurgi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns