Un cunoscut cântăreţ de muzică populară a zburat cu maşina peste un gard. Plecase din Timişoara. „Scula rea nu piere!” (foto)

cornel borza

Un cunoscut interpret de muzică populară a ajuns, vineri după amiază, cu maşina în curtea unei case, după o explozie de pneu la roata din spate.

Evenimentul rutier s-a produs în satul Bucea, la coborârea de pe Piatra Craiului, spre Cluj-Napoca, unde cunoscutul folclorist bihorean urma să susţină un concert în cadrul unui spectacol organizat de Consiliul Judeţean Cluj.

„Am aţipit pe scaunul din dreapta şoferului, că eu nu conduc. M-am trezit în curtea omului. A explodat cauciucul de la una din roţile din spate, carosabilul a fost ud, ne-am lovit de o maşină de pe sensul opus şi apoi de un gard. Bine că nu a fost mai rău, că după acea maşină era un TIR. Scula rea nu piere”, a glumit Cornel Borza, contactat de ziarul Bihoreanul, bucuros că a scăpat teafăr din accidentul rutier.

„Ieri am fost la Timişoara, acum îmi aştept soţia, vine cu un fin de-al meu, să mă ducă la Cluj. Acum o să îmi aud, concurenţa mă îngroapă deja. Or să zică <uită-te, i s-o arătat>. Dar n-am io bai. Cu atâţia preoţi în familie, nu-mi fac griji”, a conchis cunoscutul artist.

Foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un cunoscut cântăreţ de muzică populară a zburat cu maşina peste un gard. Plecase din Timişoara. „Scula rea nu piere!” (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *