600 de euro pentru un permis fals

politia de frontiera 6

Un cetățean bulgar a plătit 600 de euro pentru a obține un permis de conducere fals. Polițiștii de frontieră de la Nădlac au descoperit falsul.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un bărbat din Bulgaria care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals.

Bulgarul, în vârstă de 51 de ani, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere.

Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria, iar cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În urma cercetărilor s-a descoperit că bulgarul nu deține permis de conducere.

Bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană necunoscută din Germania, în schimbul sumei de 600 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals.

 

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns