Copilul înecat la Aqualand a fost transportat la Timișoara. Băiețelul de numai 6 ani se află în comă de gradul 4.

ambulanta 17

Iulian Velea, medic în cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat corespondentului MEDIAFAX că băieţelul de şase ani care s-a înecat la Aqualand Deva se află în comă de gradul patru, fiind în stare foarte gravă.

Pe parcursul zilei de joi, copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD de la spitalul din Deva la Spitalul Judeţean Timişoara.

“Copilul se află în comă profundă, de gradul patru. Nu putem să precizăm cum va evolua starea lui de sănătate. Imediat ce a ajuns la Timişoara, a fost supus mai multor investigații medicale, are şi o pneumonie”, a precizat medicul Iulian Velea.

La rândul său, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat că a ținut legătura cu medicii de la momentul incidentului.

„Un mare necaz. Este regretabil ce s-a întâmplat. Am ținut legătura cu cei de la Spitalul Județean, am fost permanent informat cu privire la starea de sănătate a copilului. Am făcut o operativă cu cei de la Aqualand, m-am interesat dacă și-au făcut datoria. S-a acordat intervenția de prim-ajutor, când a plecat copilul spre spital avea puls”, a declarat joi Florin Oancea.

Vă reamintim că un copil în vârstă de 6 ani din județul Alba s-a înecat, miercuri, într-o piscină de la complexul acvatic din Deva. Copilul a fost resuscitat de angajaţii Aqualand şi dus la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

 

hunedoaralibera.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Copilul înecat la Aqualand a fost transportat la Timișoara. Băiețelul de numai 6 ani se află în comă de gradul 4.

Lasă un răspuns