Străini opriţi de poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare. Încotro mergeau?

politia de frontiera 4

Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni din Albania și unul din Kosovo care au încercat să intre ilegal în ţară, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În data de 27.12.2018, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat și interceptat trei persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, pe direcția localității de frontieră Beba Veche.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi le-au condus la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că cei în cauză sunt doi cetăţeni din Albania și unul din Kosovo, cu vârste cuprinse între 20 şi 46 de ani, care au declarat că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru cei doi cetățeni din Albania si cetățeanul din Kosovo, fiind anunţate autorităţile sârbe pentru cercetarea în comun a evenimentului şi punerea în aplicare a acordului de readmisie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns