Un club erotic se alătură demersului #șîeu pentru autostrăzi

sieu

Demersul pentru construcţia de autostrăzi are şi un susţinător surpriză: un club erotic din Bucureşti. Cum va marca ziua de 15 martie a explicat reprezentantul clubului, la Europa FM.

„Pe 15 martie, maseuzele din saloanele unui club din București își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte.

Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază. În clubul nostru sunt zeci de fete frumoase din toată țara, moldovence, oltence, ardelence… Fetele s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi!”, a explicat reprezentanta salonului.

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi și care a anunțat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, a spus duminică la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că a fost șocat de valul de susținere pe care l-a primit.

„Am cel puțin 4.000 de mesaje necitite în telefon”. El a spus că înainte de clipul-protest, oamenii de afaceri se temeau și erau în zona de confort, dar că acest lucru s-a schimbat. Urmărește emisiunea aici, conform digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *