”Kangoo Jumps pentru viață”

kangoo jumps 1

Fenomenul Kangoo Jumps a cucerit oameni de pretutindeni, din toate categoriile de vârstă.

Pentru că este benefic pentru sănătatea organismului, pentru articulații, musculatură și sistemul osos, acest tip de sport este urmat inclusiv de copii și bătrâni.

În premieră, sâmbătă, la Dumbrăvița, vor face împreună Kangoo Jumps peste o mie de oameni cu vârsta cuprinsă între șapte și 80 de ani. Aceștia vor purta ghete rebound și vor urma coregrafia , programele instructorilor acreditați ce vor participa la evenimentul caritabil ”Kangoo Jumps pentru Viață”, organizat pentru micuții bolnavi de cancer, protejați de Asociația M.A.M.E..

Scopul donațiilor este de oferi ore de kinetoterapie și fizioterapie copiilor în cadrul ”Centrului Steluțelor”.

Manifestarea va avea loc la Sala Polivalentă din Dumbrăvița, din județul Timiș, unde vor fi prezenți instructori de Kangoo Jumps din toată lumea.

Aceștia, alături de peste o mie de participanți, vor face mișcare și vor dona taxa de intrare (150 lei) și sumele suplimentare pentru cauza umanitară.

Acest tip de eveniment a avut loc anual, în luna martie, în ultimii 11 ani, donând-se de fiecare dată mii de euro pentru ca micuții afectați de crunta maladie să poată beneficia de condiții mai bune la spitalul la care se tratează. “Kangoo Jumps este sportul ce poate fi urmat la orice vârstă.

Copiii și adolescenții pot crește armonios și sănătos. În a doua parte a vieții este nevoie să avem mușchii puternici pentru că aceștia susțin oasele și coloana vertebrală.

Devii sănătos și capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul. Intensifici metabolismul, care, altfel, ar deveni din ce în ce mai lent, și îți poți permite să nu mai ții diete drastice ca să arăți bine.

Pur și simplu, mănânci normal, echilibrat, te bucuri de viață și ajungi la un echilibru pentru că faci sport. Ține cont că, într-o sesiune de Kangoo Jumps, arzi chiar și o mie de calorii.

Multe femei au descoperit acest sport după vârsta de 35-40 de ani. Schimbarea în bine poate veni la orice vârstă”, declară Kinga Sebestyen, cea care a adus Kangoo Jumps în România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *