Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia îl caută. Soţia a reacţionat surprinzător

Ninel Peia, candidat la prezidenţiale din partea Neamului Românesc, a dispărut, la Cluj, cu trei zile înainte de scrutin, susţin surse judiciare pentru Adevărul. Peia a ieşit din hotelul în care era cazat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.00, îmbrăcat în costum, şi a plecat pe jos.

CITEȘTE ȘI: La mănăstirea Voroneț a ieșit foc din pământ!

Nu a mai fost văzut. Poliţia şi familia îl caută. Conform legii, ofiţerii SPP trebuie să asigure paza candidaţilor doar în timpul activităţilor de campanie

„Ofiţerii SPP l-au lăsat seara în faţa hotelului din Cluj în care era cazat. La ora 1.17, în noaptea de miercuri spre joi, Ninel Peia a ieşit din hotel, potrivit imaginilor video. Era îmbrăcat în costum, avea o jachetă şi o borsetă. A plecat pe jos, pe trotuar. Nu a mai revenit în hotel, nu a mai fost de găsit. Îl caută Poliţia, familia şi echipa de campanie, ancheta e în curs. Potrivit legii, Ninel Peia beneficia de maşină, şofer şi ofiţer de protecţie din partea SPP, însă numai pentru activităţile de campanie“, au explicat surse din sistemul juridic pentru Adevarul.

Citește mai mult AICI

2 Comments
pieton 08/11/2019
Un control medical decent,arf fi potrivit pentru toti candidatii in alegeri la orice nivel,nemaivorbind de membri ai guvernului,alte functii si servicii, ca la orice angajare. In cazul de fata se pare ca e vorba de o teleportare din Cluj la Putna. Sotia cunoastea metehnele.
Dan A. 08/11/2019
Intr-un alt articol din Renasterea ziaristul Silviu Florescu scrie: "Klaus Iohannis şi-a ucis politic toţi contracandidaţii cu şanse, turând la maximum maşinăria infernală de care dispune şeful statului." Nu l-am crezut, si uite, contra-candidatul cu sanse maxime, Ninel Peia, a disparut!!! Felicitari domnule Florescu, mi-ai sters comentariul la articol doar pentru ca te criticam in termeni decenti dar nu prea magulitori, curata deontologie jurnalistica!