La mănăstirea Voroneț a ieșit foc din pământ!

voroneț

Clipe de panică la Mănăstirea Voroneț. Angajaţii unei firme de construcţii care lucrează la consolidarea zidurilor lăcașului de cult au avut parte de un şoc, după ce au văzut cum din pământ a ieşit oflacără. Maica stareţă a sunat la 112 şi la faţa locului au sosit imediat mai multe echipaje de intervenţie

CITEȘTE ȘI: Panică la teatru! S-a prăbușit tavanul chiar în timpul spectacolului

„Bănuim că a fost o pungă de gaz. Zona este cunoscută ca fiind cu multe pungi de gaze şi de sulf. Probabil că au dat peste o pungă de gaz. Li s-a pus în vedere să nu mai folosească sursă de foc, să nu fumeze, să asigure zona”, a declarat Găleată pentru Adevarul.

Pe de altă parte, arhitectul Viorel Blănaru, specialist în gestionarea şi administrarea monumentelor istorice, ne-a spus că există posibilitatea ca flama să nu fi fost provocată de o pungă de gaz, ci de un izvor cu ape minerale sulfuroasă.

sursa: antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “La mănăstirea Voroneț a ieșit foc din pământ!

  1. Chestia cu flacarile din pamant parca nu vine de la Cel-de-Sus, conform Bibliei alta entitate mai intunecata e responsabila. Daca e vorba de „apa sulfuroasa” lucrurile devin si mai clare. Cititi care este motivul pentru care Alexandru Ioan Cuza le-a secularizat averile si vedeti ca lucrurile se leaga.

Lasă un răspuns