Un cadru didactic al UPT, ales în funcția de vicepreședinte al IEEE Education Society

Un cadru didactic al UPT, ales în funcția de vicepreședinte al IEEE Education Society

Un cadru didactic al UPT, ales în funcția de vicepreședinte al IEEE Education Society

Dr. Diana Andone, director al Departamentului de ID/IFR și Educație digitală al Universității Politehnica Timișoara, a fost aleasă să ocupe poziția de vicepreședinte în cadrul asociației mondiale IEEE, Education Society.

Cu o carieră solidă în cercetare, inovare și educație, Diana Andone a avut un impact semnificativ în promovarea tehnologiilor digitale avansate și a educației online și digitale, fiind recunoscută pentru contribuțiile sale deosebite în domenii precum educația deschisă, realitatea virtuală și augmentată, învățarea digitală, dezvoltarea de aplicații interactive și inteligența artificială în educație, transmit reprezentanții UPT.

Aleasă pentru perioada 2021-2023 ca membru în Consiliul de conducere al IEEE Education Society, Diana Andone a fost realeasă în august 2023 pentru această poziție și, în același timp, prin alegeri online la nivel global, vicepreședinte responsabil cu conferințe, workshopuri și evenimente, primul membru din România într-o astfel de poziție.

CITEȘTE ȘI: Un grup de medici dintr-un spital din Timișoara își acuză șeful că și-a ajutat tatăl, coleg cu ei, să fie plătit timp de doi ani fără să lucreze

În 2021, i-a fost acordat Premiul „Distinguished Chapter Leadership” al IEEE Education Society pentru promovarea și implementarea activităților de e-learning, dar și pentru contribuțiile inovatoare în educația digitală și promovarea în România a Asociației IEEE.

Ea este totodată și membru în Comitetul Executiv, responsabilul cu educația în Asociația IEEE România. La finalul anului 2023, IEEE a desemnat-o „Distinguished Lecturer” pentru 2024-2025, prin care anual sunt recunoscuți cei mai activi și cunoscuți profesioniști.

IEEE este cea mai mare organizație profesională tehnică din lume dedicată avansării tehnologiei în beneficiul umanității, cu peste 420.000 de membri în peste 190 de țări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *