Un bloc de nouă etaje s-a prăbușit fără niciun motiv evident. Ce se-a întâmplat cu locatarii. VIDEO

bloc prabusit

Clipe de groază pentru cei care au asistat la un fenomen incredibil. Un bloc cu 9 etaje s-a prăbușit iar momentele teribile au fost surprinse de mai multe camere video din zonă.

Только что в Атаках рухнула часть девятиэтажного дома

Только что в Атаках рухнула часть девятиэтажного дома.Срочно собирается комиссия по чрезвычайным ситуациям. Очень хорошо, что вовремя отреагировали и успели оперативно эвакуировать жителей.Обошлось без жертв.Все районные службы были подняты по тревоге.Поможем всем кто остались без крыши надо головой. Обещаю.

Publicată de Igor Dodon pe Miercuri, 19 iunie 2019

Incidentul a avut loc în orașul Otaci, din Republica Moldova. 46 de persoane au fost evacuate, inclusiv 11 copii. Oamenii s-au adăpostit pe la rude, iar alte familii au fost cazate la o grădiniţă din localitate.

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că locatarii sunt în siguranță. „Vreau să informez presa și toți cetățenii în legătură cu prăbușirea unui bloc cu 9 etaje din Otaci – din informația prezentată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, oamenii au fost evacuați înainte de prăbușire și acum sunt în siguranță.”, a anunțat ea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un bloc de nouă etaje s-a prăbușit fără niciun motiv evident. Ce se-a întâmplat cu locatarii. VIDEO

Lasă un răspuns