Un bărbat din Timiș s-a ales cu o amendă zdravănă: a lăsat sticlele goale lângă clopotul verde

Primăriile din mai multe localități timișene încep să reacționeze la problema formării rampelor ilegale de gunoi. Iar cum câteva plase cu deșeuri sunt punctul de pornire pentru ca alții să arunce acolo și alte lucruri, este foarte important ca nimeni să nu arunce gunoiul la întâmplare. Sticlele goale sunt colectate în clopote speciale.

CITEȘTE ȘI: Tabără de creație pentru tineri scriitori, în județul Timiș

Pe de altă parte, în cazul clopotelor verzi pentru colectarea sticlelor, oamenii se plâng că acestea sunt deseori arhipline așa că nu au unde să arunce acest tip de deșeuri. Plus că nu sunt suficiente astfel de tomberoane și când ajungi la ele de la mai multe străzi distanță și le găsesc pline nu s-ar mai întoarce cu sticlele acasă.

Dar, unde-i lege nu-i tocmeală, iar asta a aflat-o un bărbat din Ghiroda, surprins de o cameră de supraveghere în timp ce lăsa câteva plase cu deșeuri lângă un clopot verde destinat colectării sticlelor și borcanelor goale. A fost amendat iar reprezentanții primăriei din localitate s-au gândit să posteze întâmplarea pe Facebook, așa încât să fie un avertisment și pentru alți localnici.

“Plasele pline cu sticle lăsate lângă clopotele verzi, pe jos, în condițiile în care acestea sunt goale, este același lucru cu a le arunca pur și simplu pe stradă, atât din punct de vedere al respectului față de ceilalți cetățeni cât și din punct de vedere legal: 2.500 lei amendă pentru domnul căruia i-a fost pur și simplu lene!”, au notat aceștia.

sursă foto: Facebook – Primăria Ghiroda


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns