Un bărbat ce ieșise din birt a fost lovit mortal de o mașină

ambulanta 8

Două accidente cu urmări grave. Hunedorean mort pe șosea. Alte șapte persoane au ajuns la spital. Una a fost transportată la Timișoara.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani, din localitatea hunedoreană Ilia, a murit, miercuri, lovit de o mașină. Bărbatul a fost lovit de o dubiță după ce a ieșit dintr-un local din localitate.

CITEȘTE ȘI: Vine gerul Bobotezei. Un val de aer polar aduce temperaturi de -16 grade, în România

Potrivit anchetatorilor, ieșit de la birtul din comună, bărbatul nu a mai avut nicio șansă după ce a fost lovit de o mașină. Operațiunea de resuscitare a echipelor de salvare, efectuată la locul accidentului, a rămas fără rezultat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, medicul Călin Dumitrescu, hunedoreanul a intrat în stop cardio-respirator din cauza multiplelor traumatisme. Cele mai grave fiind cele de la nivelul capului. Medicul de caz a declarat decesul bărbatului.

Femeie transportată la Timișoara

Tot miercuri, un alt accident care a avut loc la Lăpușnic. Și acesta s-a soldat cu rănirea gravă a trei persoane. O femeie de 42 de ani a și fost transportată de altfel la un spital din Timișoara. În cele două mașini implicate în acest accident au fost șapte victime. Toate fiind investigate la UPU de la Spitalul Județean Deva.

Două autoturisme, unul înmatriculat în Timiș și unul în Ungaria, au intrat în coliziune în localitatea hunedoreană Lăpușnic, conform gddhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns