Un puşti de 15 ani, depistat şofând prin oraş

politia locala 7

Bilanţul Poliţiei Locale timişorene pe anul trecut este foarte consistent în special la capitolul sancţiunilor pentru abateri de la normele rutiere.

Este vorba despre 17.373 de amenzi pentru oprire sau staționare pe locuri nepermise și circulație pe străzi cu acces auto interzis.

CITEȘTE ȘI: Vine gerul Bobotezei. Un val de aer polar aduce temperaturi de -16 grade, în România

La acestea se adaugă 30 de infracțiuni depistate, cele mai multe dintre acestea fiind pentru conducerea de autovehicule cu numere expirate, fără permis ori sub influența alcoolului, dar și pentru şofatul unor autovehicule cu numere false, unor maşini furate, precum și pentru violențe și loviri în trafic.

Apropo de abateri la volan, Direcţia Poliţiei Locale Timişoara a postat, pe site-ul său, relatarea unei întâmplări petrecute în noaptea de 30 spre 31 decembrie.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului circulație rutieră au observat, în jurul orei 3,15, un autoturism marca BMW cu numere provizorii. La vederea patrulei, cel de la volan a virat brusc pe o străduță laterală, încercând să-și piardă urma, însă a fost rapid blocat de echipajul de poliţie.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat ce ieșise din birt a fost lovit mortal de o mașină

La verificarea numerelor autovehiculului, s-a constatat că acestea erau expirate, motiv pentru care persoana care se afla la volan a fost oprită și identificată ca fiind G.P.L., cu domiciliul în localitatea timișeană Tormac.

Nu deținea permis de conducere, fiind vorba, de altfel, despre un minor de 15 ani!

Cel în cauză, care ar fi luat mașina tatălui, dar fără să-i ceară voie, a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și a unui autovehicul neînmatriculat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns