Un bărbat a fost înjunghiat într-un pasaj

Un bărbat de 32 de ani a fost înjunghiat, duminică seara după ora 20, într-un pasaj de trecere pe sub calea ferată din cartierul arădean Micălaca.

Victima a fost înjunghiată în pasajul de trecere pe sub calea ferată aflat în zona Universității „Aurel Vlaicu” din Micălaca. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, fiind conștient în momentul în care a fost preluat de ambulanță.

La fața locului s-au deplasat agenții Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Biroului de Investigații Criminale.

Agresorul e căutat de polițiști! Victima are trei plăgi înjunghiate.

Conform informațiilor noastre, bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că are trei plăgi înjunghiate, în torace, la nivelul coapselor și a una la braț, singura care necesită intervenție chirurgicală fiind cea din torace.

Polițiștii nu au reușit încă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. Mai mult, agresorul a fugit de la fața locului până să ajungă oamenii legii.

„Colegii de la Poliția Municipiului, Secția 2 Micălaca și Serviciul de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru depistarea și identificarea autorului, precum și pentru stabilirea stării de fapt.

În acest moment se cercetează acest incident sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violente”, transmite Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, conform aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.