Un autobuz cu călători a luat foc în trafic

Momente de panică, în noaptea de luni spre marţi, când un autobuz de călători, proprietatea celor de la RO-A TIR, a luat foc în trafic, la Reşiţa. Mai precis, în apropierea staţiei din Lunca Pomostului, de la Poliţie.

Şoferul se afla la ultima cursă a zilei, urma să meargă până la Muncitoresc, apoi să se întoarcă în Govândari, la garaj. Focul a izbucnit în partea din spate a autobuzului, unul articulat, acolo unde se află motorul, şi în scurt timp au ţâşnit flăcările înalte de câţiva metri. În momentul incidentului, în autobuz se aflau în jur de zece persoane care au tras o spaimă grozavă.

Flăcările au cuprins şi interiorul autobuzului, doar partea din spate, unde au ars câteva scaune. Din fericire, intervenţia rapidă a pompierilor a împiedicat extinderea acestora.

Potrivit surselor noastre, autobuzul care a ars aseară ar fi fost unul dintre cele mai bune din parcul auto al celor de la RO-A TIR care, în câteva zile, le expiră contractul încheiat cu Primăria Reşiţa, locul său urmând să fie luat de nou înfiinţata societate, Transport Urban, scrie argument-cs.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns