Un Audi a intrat cu 140 de km/oră într-un taxi, apoi s-a înfipt în bloc. Impact devastator (video)

Accident groaznic, în această dimineaţă, în Satu Mare. Un Audi a intrat cu 140 de kilometri la oră într-un taximetru, în urma impactului bolidul intrând într-un bloc.

S-a întâmplat pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

În accident au fost implicate trei maşini. În urma coliziunii, două dintre ele au rămas pe partea carosabilă, cea de-a treia ajungând pe trotuar şi intrând într-un bloc.

Din primele informaţii, un taximetrist de 56 de ani ar fi încercat să vireze de pe Bulevardul Lucian Blaga înspre strada Ambudului, fără să acorde prioritate unui autoturism condus regulamentar pe Bulevardul Lucian Blaga, de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

După impact, taximetrul a ricoșat într-o autoutilitară, condusă de un bărbat de 37 de ani.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului.

Impactul a fost atât de puternic, încât taximetrului i-a sărit motorul direct pe asfalt.

Martorii spun că dacă taximetrul nu ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara, acesta se oprea într-o stație de autobuz, plină cu oameni.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale de prim-ajutor de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD, dar și echipajul de descarcerare de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Taximetristul și tânărul de 20 de ani – care a și rămas încarcerat, au fost preluați și duși la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Polițiștii se află la fața locului și au demarat o anchetă, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Un Audi a intrat cu 140 de km/oră într-un taxi, apoi s-a înfipt în bloc. Impact devastator (video)

  1. Păi bine măi fraților, ce să înțeleagă cineva din tîmpeniile pe care le publicați ? Din primele informaţii, un taximetrist de 56 de ani ar fi încercat să vireze de pe Bulevardul Lucian Blaga înspre strada Ambudului, fără să acorde prioritate unui autoturism condus regulamentar pe Bulevardul Lucian Blaga, de un tânăr în vârstă de 20 de ani, scrieți în articol, iar în titlu scieți că : un Audi a intrat cu 140 de km/oră într-un taxi, apoi s-a înfipt în bloc . Noi ar trebui să înțelegem că infamul taximetrist l-a pus în pericol pe bietul băiat de 20 de ani care circula regulamentar cu 140 km/oră pe un bulevard din oraș. Tu-i mama lui de jurnalism de Spiru Haret, de tip copy/paste !

  2. NU, nu e asa! Autoutilitara a ricosat si a ramas pe partea carosabila, unul dintre motoare (dintr cele 3 turate) a sarit pe trotuar si abia apoi s-a infipt taxiul in bloc, asta dupa ce a ajuns pe trotuar cu 140 km/h, desi nu avea prioritate. Eu ,,decat” asta am inteles. Punct.

    1. Dragă iorgovane, din fotografia și din titlul articolului ți se pare că taxiul a intrat în bloc ? Eu zic să rogi un copil de clasa a-IV a mai silitor să vină și să îți explice despre ce e vorba în articol. E păcat să pierzi timpul citind ziare dacă nu înțelegi ce citești, e mai bine să faci ceva constructiv în timpul ăsta, poate să sapi un șanț unde să bagi „decît” cablurile lui Robu. Poate ai fost coleg cu băieții ăștia la Spiru Haret, la învățămînt la distanță și de aia aveți un mod mai special de a înțelege textele scrise. Noi, ceilalți, amărîții cu studii la instituții mai puțin celebre numim asta analfabetism funcțional !

  3. Jurnalism de doi bani, doar taximetristul e vinovat ca nu a acordat prioritate? Dar cocalarul de 20 de ani cu Audi care rula cu 140 km/h in oras conducea … regulamentar. Cine a scris articolul e dus bine cu pluta

Lasă un răspuns