Un adolescent din Timișoara care a tâlhărit o femeie și apoi a ucis-o, trimis în judecată

urmarit arestat

Minorul de 16 ani, care a tâlhărit o femeie şi apoi a ucis-o, în toamna anului trecut, într-un loc izolat dintr-un cartier mărginaş al Timişoarei, a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru tâlhărie calificată şi omor calificat.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Educației, anunț important despre examenele naționale, structura anului şcolar și vacanțele elevilor, după întâlnirea cu părinții

Inculpatul S.S. era în stare de arest preventiv de la sfârşitul lunii octombrie.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în seara zilei de 29 octombrie 2020, în jurul orelor 20,00, inculpatul S.S. ar fi urmărit victima care se deplasa de la serviciu înspre locuinţa sa, iar când a ajuns-o din urmă, într-o zonă nelocuită situată pe str. Jean Monnet din Timişoara, prin exercitarea de violenţe, respectiv prin lovire cu putere, cu pumnii, în zona feţei, în mod repetat, determinând astfel căderea victimei la pământ, ar fi sustras de la aceasta telefonul mobil şi portmoneul conţinând carduri bancare, acte şi suma de 100 lei, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Ulterior, pentru ascunderea infracţiunii de tâlhărie, inculpatul i-ar fi suprimat victimei viaţa, prin sugrumare, producându-i leziuni posttraumatice în urma cărora a survenit decesul acesteia.

După crimă, el a abandonat victima şi a fugit de la faţa locului, fiind găsit ulterior de poliţişti, într-o localitate din apropierea Timişoarei. Câţiva trecători au văzut victima şi au alertat serviciul de urgenţă 112.

Medicii echipajului de ambulanţă sosiţi la faţa locului au găsit femeia în stop cardio-respirator şi au efectuat manevrele de resuscitare aproape 45 de minute, fără niciun rezultat. Medicii au constatat la nivelul gâtului echimoze. La audieri, minorul şi-a recunoscut fapta.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un adolescent din Timișoara care a tâlhărit o femeie și apoi a ucis-o, trimis în judecată

Lasă un răspuns