Ultimele pregătiri pentru gala „Danger Superfight”

ginbox 1

Pregătirile pentru gala de kick-boxing „Danger Superfight” sunt pe ultima sută de metri. Pentru ediţia a patra, programată în 2 decembrie, la sala „Constantin Jude”, Ginardo Gaşpar propune zece meciuri pe lista principală şi alte patru în undercard.

Sunt aşteptaţi sportivi din Craiova, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Baia Mare, Bucureşti, Reşiţa, Liebling şi Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Aquapark în Timiș. Vezi când va fi gata

În main-event a fost distribuit Unal Ozlem, campion al Turciei la categoria 85 de kilograme, care va da piept cu un sportiv de la Superpro Gym Sibiu reprezentat de Alex Baciu.

„Vom avea lupte foarte puternice! Voi testa sportivii mei, patru vor lupta în gală şi trei în undercard.

Craiova va fi reprezentată de Marian Şerban, de la Reşiţa vom avea trei sportivi reprezentaţi de Gheorghe Carlea, de la Râmnicu Vâlcea vor veni doi luptători antrenaţi de prietenul Alin Covaci şi de Alin Panaite, de la CS Somo Kick-Boxing va fi Emilian Mocanu, Severinul va fi reprezentat de trei sportivi, Lieblingul de doi sportivi, iar clubul meu, CS Ginbox, îi va avea în gală pe Alexandru Moisescu, Andrei Latea, Andreas Bacauanu, Carmin Novac, toţi crescuţi de mine. Aştept un nume sonor, încă nu-l pot confirma 100 la sută, în câteva zile voi şti exact”, ne-a declarat, ieri, antrenorul-preşedinte Ginardo Gaşpar.

CITEȘTE ȘI: Scandal monstru la Timișoara! Câțiva locuitori s-au trezit cu un bloc între case

Continuă şi campania anti-violenţă iniţiată de CS Ginbox, cu demonstraţii în cursul săptămânii viitoare la un centru comercial din Timişoara.

„Mai am o surpriză, pentru deschiderea galei, un sportiv în vârstă de patru ani, Nagy Sebastian, care va face un meci demonstrativ.

Vor mai fi diverse momente artistice, dans contemporan, muzică live, o cauză umanitară şi altele”, ne-a mai spus Ginardo Gaşpar, care a organizat în urmă cu două săptămâni o altă competiţie, Cupa Junior Halloween, cu participarea a 50 de copii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *