Ultima tură ciclistă bănăţeană din acest an

tura ciclista 2

Cea de-a şasea tură ciclistă bănăţeană, organizată de „Verde pentru Biciclete”, se va desfăşura, sâmbătă.

Locul de întâlnire al pasionaţilor de ciclism este staţia de autobuz de la AEM, la ora 9. La 9,30, se porneşte pe traseul: AEM – Urseni – Moșnița Nouă – Moșnița Veche – Bucovăț – Bazoşu Nou (Parcul Dendrologic) – retur. Lungimea este de aproximativ 60 de kilometri, durata de parcurgere fiind de circa şase ore.

În timpul turei, se vor efectua popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu, recomandându-se participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

Traseul este unul accesibil tuturor tipurilor de biciclete, însă corespunzător echipate.

Participanții trebuie să aibă la ei camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară (dacă va fi cazul), mâncare și apă.

Această tură bănățeană este ultima dintr-o serie de şase programate pentru acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.

Scopul acestei campanii este de a încuraja mișcarea în aer liber şi de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei.

“Verde pentru biciclete” reprezintă o pledoarie pentru mişcarea în aer liber susţinută de Fundaţia Bega.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns