UE vrea înlocuirea urării “Crăciun Fericit” cu “Sărbători Fericite” și evitarea numelor Maria și Ioan, pe motiv că ar fi ofensatoare. Reacția senatorului Răducanu

Senatorul Sebastian Răducanu: ”Vârsta de pensionare nu se schimbă!”

Senatorul PSD Sebastian Răducanu a reacționat la tentativa Comisiei Europene de a cenzura folosirea anumitor expresii creștine. ”Încercarea nedemocratică și cu iz neo-marxist a Comisiei Europene de a cenzura folosirea unor cuvinte și expresii creștine, este un abuz.

Exemple cum ar fi înlocuirea urării “Crăciun Fericit” cu “Sărbători Fericite” sau evitarea numelor Maria și Ioan, pe motiv că ar fi ofensatoare pentru cei de alte religii decât cele creștine, nu țin de “corectitudinea politică” a religiei, rasei sau sexului.

Ele sunt mai degrabă expresia forțării democrației și un atentat la baza creștină a UE, a statelor membre, care trebuie să apere și să respecte egalitatea tuturor cetățenilor și nu să creeze false diferențieri.

CITEȘTE ȘI: Uniunea Europeană interzice încălzirea cu lemne. Oficial: măsura va fi implementată și în România

Și asta pentru că Dumnezeu și credința sunt mai presus și dincolo de politica de la Bruxelles”, este mesajul transmis de Sebastian Răducanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “UE vrea înlocuirea urării “Crăciun Fericit” cu “Sărbători Fericite” și evitarea numelor Maria și Ioan, pe motiv că ar fi ofensatoare. Reacția senatorului Răducanu

  1. Doamne, Dumnezeule!! Oare cat ii mai rabda Dumnezeu??!! Crestinismul nu va disparea vreodata, oricat s-ar chinui ei!! A inceput din nou prigoana crestinilor. Nu ca ar fi incetat vreodata, dar acum lupta e mai inversunata. Dumnezeu sa ne aiba in paza! 

  2. Interesant ca cei care trebuie sa faca ,concesii sunt NUMAI crestinii.Musulmanii nu trebuie sa faca si ei concesii ? Vaaai vin imigrantii din tari musulmane in Europa.Pentruca este „razboi” la ei.In Europa au fost 2 MARI razboaie si crestinii nu au navalit in tarile musulmane.

  3. OARE CHIAR NU MAI AU NICI UN GRAM DE RATIUNE CEI DIN COMISIA EUROPEANA,OAMENII BUNI OPRITI FARADELEGEA ACESTOR OAMENI,NOI SUNTEM CRESTINI.DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ,CE SEAMANA OMUL ACEEA VA SECERA

Lasă un răspuns