Turneu de handbal în „Olimpia”: Tatabanya KC, RK Crvena Zvezda, Minaur Baia Mare și SCM Politehnica Timișoara

Cristian Fenici

Vineri şi sâmbătă, Sala ”Constantin Jude” (fostă „Olimpia”) din Timişoara va găzdui întrecerile din cadrul competiției handbalistice Cupa Politehnica, la startul căreia se vor anilia o echipă din Ungaria, una din Serbia şi două din România: Tatabanya KC, RK Crvena Zvezda, Minaur Baia Mare și SCM Politehnica Timișoara.

La aniversarea a șapte decenii de existență a Politehnici în handbalul din orașul de pe Bega, SCM Poli Timişoara organizează acest interesant turneu de pregătire care prefațează o nouă ediție a campionatului intern.

„Am revenit în această săptămână în propria sală, ceea ce pentru noi înseamnă foarte mult. Cupa Politehnica reprezintă un motiv de bucurie, dar și un ultim prilej de a pune la punct sistemul nostru de joc. Sunt, în general, mulțumit de modul în care ne-am prezentat în cele opt întâlniri amicale jucate până acum. Nu va fi ușor, cu jucătorii noi în echipa de bază, dar sper să creștem în continuare. Din primele meciuri s-a văzut însă că suntem pe un drum bun. Mai avem de pus la punct relațiile din apărare, dar am încredere că lucrurile se vor rezolva”, a declarat Pero Milosevic, antrenorul grupării violete.

Iată însă programul complet al celor două zile de întreceri: vineri – Tatabanya KC (Ungaria) – CS Minaur Baia Mare, ora 17; SCM Politehnica – RK Crvena Zvezda (Serbia), ora 19; sâmbătă: finala mica (ora 17); finala mare (ora 19).

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns