Turismul, intens promovat într-o zonă mirifică din Banat

Turismul, intens promovat într-o zonă mirifică din Banat

Turismul, intens promovat într-o zonă mirifică din Banat. Unul dintre cele mai frumoase locuri din Caraş-Severin, comuna Dognecea, va avea, datorită implicării administraţiei locale din comună, două piste de biciclete care vor permite iubitorilor de drumeţii să viziteze cele mai interesante obiective turistice din zonă.

Finanţarea pentru un circuit mountain bike va fi asigurată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Odată cu depunerea spre finanțare a proiectelor de dezvoltare a pistelor de biciclete și actualizarea Planului de Urbanism General, Dognecea reușește să aducă mai aproape visul unei localități de calitate bazată pe turism.

Două piste de biciclete accesibile tuturor, unite între ele de un circuit mountain bike, vor accesibiliza următoarele obiective: prima uzină metalurgică din țară (monument istoric), traseul minerilor până la galeria Ferdinand, grădina botanică austro-ungară din vârf de deal, puțul de acces minier Nicolae, cariera de granit cu cascadă și monumentul istoric, barajul Lacului cu Nuferi.

CITEŞTE ŞI: Înțelegerea secretă care ar fi dus la scandalul Eurovision. Noi acuzații ies la iveală

Valoarea cumulată a proiectelor finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local ajunge până la 500 mii de euro“, a precizat pentru caon.ro Remus Rof, primarul comunei Dognecea.

Foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *