„Tun” uriaş! Ţigări de contrabandă în valoare de 340.000 de lei, descoperite în PTF Moravița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița au descoperit în plafonul remorcii unui autocamion condus de un cetățean sârb aproximativ 22.650 pachete cu ţigări de contrabandă, fără marcaje fiscale.

În data de 23.04.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiş, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul sârb J.N., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autocamion, înmatriculat în Serbia, care avea ataşată o remorcă.

În urma controlului specific efectuat asupra ansamblului, a fost descoperită și nedeclarată, în plafonul remorcii autocamionului, într-un loc special amenajat, cantitatea de 22.650 pachete cu ţigări, marca “ Marble”, fără marcaje fiscale.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 339.750 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării, fiind luate măsurile legale care se impun”, a informat ITPF Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns