Audi evaluat la 26.500 de euro, căutat în Germania, depistat la Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un autoturism marca Audi A6 care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

La PTF Cenad, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul român D.R., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autouturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane, în data de 06.03.2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autoturismul îi aparţine şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 26.500 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în continuare fiind luate măsurile legale care se impun.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns