Trupul fără viaţă al unei tinere, descoperit pe un drum forestier

Trupul fără viaţă al unei tinere din Reşiţa a fost descoperit în pădurea de lângă localitatea Secu, pe un drum forestier.

Poliţiştii efectuează cercetări în privinţa împrejurărilor în care a avut loc decesul.

CITEȘTE ȘI: Un episcop reformat din vestul țării este acuzat de o femeie, pe care ar fi cunoscut-o pe Facebook, că a lăsat-o însărcinată

Tânără de 29 de ani găsită moartă pe un drum forestier

Procurorii din Caraş-Severin anchetează împrejurările în care a murit o tânără de 29 de ani, din Reşiţa, al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier, la 3 kilometri în afara municipiului, spre localitatea Secu, informează caon.ro

„Cauza decesului urmează a fi stabilită cu ajutorul medicului legist din cadrul SJML Caraş-Severin. Organele de urmărire penală efectuează cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs decesul”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Se pare că tânăra ar fi dispărut de la domiciliu de câteva zile, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit cu o lovitură în zona capului. Mașina tinerei ar fi fost fost găsită în apropiere, precizează antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns