Un episcop reformat din vestul țării este acuzat de o femeie, pe care ar fi cunoscut-o pe Facebook, că a lăsat-o însărcinată

Episcopul reformat Csűry István din Oradea este acuzat de o femeie că a lăsat-o însărcinată, după ce s-au cunoscut pe Facebook.

Denisa Krisztina Chilba, în vârstă de 36 de ani, susţine că a fost amanta lui István, în vârstă de 63 de ani, timp de câteva săptămâni, transmite eBihoreanul.

Femeia a publicat şi o serie de conversaţii pe care le-ar fi avut cu episcopul, care este căsătorit, într-o aplicaţie de chat.

Chilba a declarat că a fost batjocorită de cel căruia i s-a dăruit „din iubire”. Csűry István neagă acuzaţiile. „Nu-i nimic adevărat”, a declarat episcopul. Acesta a adăugat că femeia îl urmăreşte de câteva luni şi că l-a hărţuit cu mii de apeluri şi mesaje text.

Denisa Chilba a declarat că a depus o sesizare la Eparhia Reformată. De acolo ar fi fost alungată şi ameninţată cu poliţia. „Am lăsat reclamaţia acolo, era pe trei pagini, dar nu mi-au înregistrat-o”, a spus femeia. Ea a dăugat că va oferi dovezi pentru faptul că este însărcinată.

Femeia susţine că este singură. Părinţii i-au murit, iar ea se întreţine lucrând ca îngrijitoare pentru bătrâni în Austria şi în Germania. Pe episcop l-ar fi cunoscut la sfârşitul anului trecut, pe Facebook. Chilba a publicat şi capturi de ecran cu presupuse conversaţii pe care le-ar fi avut cu episcopul.

Episcopul Csűry István a spus că a depus plângere la poliţie pe numele femeii, scrie gandul.info.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns