„Triunghiul Bermudelor” din parcarea unui supermarket. Ce se întâmplă cu maşinile clienţilor

O parcare Lidl din Marea Britanie este a ajuns să fie supranumită „Triunghiul Bermudelor”, după mai multe întâmplări bizare. Mai mulţi şoferi veniţi la cumpărături s-au plâns că brelocurile cu alarmă de la maşini „o iau razna” şi nu mai funcţionează,

Defecţiunea misterioasă a fost experimentată de zeci de clienţi, care nu au mai reuşit să deschidă portierele maşinilor, relatează The Daily Mirror.

Alţii au declarat că nu au mai putut dezactiva alarmele maşinilor, odată ajunşi în parcarea Lidl-ului din Kingswood, Gloucestershire.

Unul dintre locuitorii din zonă compară locul respectiv cu un „Triunghi al Bermudelor”.

Localnicii cred că problema este generată de camerele de supraveghere a traficului, conectate la internet, care sunt amplasate în parcare. Potrivit acestora, dispozitivele ar bloca semnalele brelocurilor cu alarmă auto.

„Este bizar. Am crezut că au murit bateriile, bineînţeles. Fiul meu a adus baterii de schimb, dar fenomenul nu a dispărut”, a spus Graeme Wakerley, un bărbat de 65 de ani.

Poliţistul ieşit la pensie a descoperit că nu-i mai funcţionează brelocul cu cheie auto, când s-a întors la maşină.

Un alt client a păţit exact fenomenul invers, în care nu a mai putut să închidă maşina.

De asemenea, o mămică gravidă, care a venit la Lidl alături de celălalt bebeluş, a declarat: „M-am pus pe locul şoferului, cu el în braţe, pentru a porni maşina, în speranţa că voi debloca celelalte uşi, pentru a-l urca în siguranţă în scaun”.

„Nu e o experienţă tocmai sigură”, a spus femeia. Alte persoane s-au plâns pe Facebook de acelaşi fenonem ciudat.

Cei de la Lidl au declarat că respectivele camere video NU transmit un semnal care să blocheze alarmele sau cheile şi nu au descoperit, deocamdată, cauzele fenomenului, scrie gandul.info.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns