Tricou de campion pentru un rector

tricou

Benjamin Bodo, student în anul IV la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara, a devenit, recent, campion național la floretă, oferindu-i tricoul de campion rectorului Universității Politehnica Timișoara, Florin Drăgan, în semn de apreciere pentru sprijinul pe care UPT îl acordă sportului politehnist.

Scrimerii de la CSU Politehnica Timișoara au avut rezultate frumoase la Campionatul Naţional de scrimă: o medalie de aur, una de argint şi două de bronz. Benjamin Bodo a reușit să obțină argintul într-o probă în care nu este specializat, la spadă.

Următoarea competiție internațională importantă pentru scrimeri o reprezintă Campionatul Mondial Universitar, care va avea loc la vară, în China.

În 2019, echipa feminină de floretă a CSU Poli a ocupat locul 4 în Cupa Europei, cea mai mai importantă competiție continentală intercluburi, iar echipa masculină de floretă a cucerit Cupa României. Preşedintele secţiei de scrimă este Valentin Niţă, cadru didactic la UPT, membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Scrimă şi scrimer legitimat la CSU Poli.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tricou de campion pentru un rector

  1. Desigur orice student care imbina indeletniciri profesionale cu cele sportive merita felicitari! Mai in gluma mai in serios, recomand a nu da  ‘spada’ (   Nu spaga) din mana pentru diploma din gard ! Nu cred ca dl rector  , are nevoie  pentru a se impune  chiar si in Senat de  ‘spada’,si nu vrea sa dechida impreuna cu cei 3prorectori sau mai multi, vreun ‘club al muschetarilor’! Sportul studentesc merita sustinut pe deplin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *