Tribunalul Timiş, o nouă lovitură pentru Fritz

Sindicatul angajaților din Primăria Timișoara îi pregătește un nou proces primarului Fritz

Tribunalul Timiş, o nouă lovitură pentru Fritz. După ce prima organigramă a Primăriei Timișoara a fost anulată în instanță, municipalitatea a realizat un alt mod de împărțire a funcțiilor.

Sindicatul condus de Tiberiu Negrei a contestat în instanță și cea de-a doua organigramă, acuzând că a fost adoptată într-un plen organizat ”de îndată”.

Mai exact, sindicaliștii au susținut că nu există bază legală pentru convocarea unor ședințe de îndată în astfel de situații.

CITEŞTE ŞI: Breaking news! O echipă de polițiști a descins în Primăria Timișoara: ancheta vizează concursul câștigat de Rebecca Bedelean!

Tribunalul Timiș le-a dat dreptate și a suspendat hotărârile de consiliu local prin care a fost adoptată noua organigramă și a fost înființată Administrația pentru Sănătate și Educație. Prin urmare, au fost suspendate și cele patru concursuri organizate în baza acestora de administraţia Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Tribunalul Timiş, o nouă lovitură pentru Fritz

 1. Cît îl mai tolerăm pe cimpanzeul ăsta ? De fapt, nici nu e el vinovat pentru tot ce se întîmplă acum în oraș ci idioții care l-au votat și au dat mîndrețe de oraș pe mîna umei găști de incompetenți și iresponsabili ! Cît să îi mai suportăm și să îi mai șăsăm să își bată joc de noi pe banii noștri ? Haideți să vedem ce e de făcut ca să scăpăm de ei și să îi trimitem acolo unde le e locul, la haznaua istoriei pentru că nici măcar nu merită coșul de gunoi, ăla e prea select pentru ei !

 2. Perfect de acord cu cel care a postat anterior !
  Parerea mea de cetatean cu drept de vot : nu doar incompetenti, ci pusi si pe capatuiala si impartit functii la incompetenti/necalificati- secretare, bucatari….de…hamburgeri…etc….
  Asta s-a votat, asta avem !

  Data viitoare poate ies si oamenii normali la vot !!!!!!

 3. Al naibii, cand era Vopsitu, unde era sindicatu asta lu’ peste ?Toate erau minunate, nu ? Asta-I dovada ca ne mai trebuie inca 50 de ani sa ajungem in lumea civilizata. Unii nu se pot adapta nicicum la realitatilevdin ziua de azi. Nu-i asa Mariusica?

 4. De ce la Gătaia ? Acolo ai tu program de pupat undeva și vrei să ne oferi un tratament complet de pupat unde știi tu dar eu nu pot să-ți spun pentru că îmi taie Renașterea comentariul, dar e locul unde te antrenezi cu Donimic Frig al vostru pe care-l pupi acolo toată ziua ! Probabil că ești deja specializat așa că de abia așteptăm tratamentul tău competent de pupat undeva pentru că, oricum, de altceva nu sînteți buni ! Nici unul !

 5. Astia sunt postacii unui anumit partid .
  Scriu asa cum cititi, fara reguli de ortografie, stiu doar sa jigneasca aiurea, agresivi in fata calculatorului.
  Asa au influentat pe cei care au votat cu ei, minciuni, denaturarea faptelor, etc.
  Cind ii intilnesti fata in fata feresc privirea, cind e de munca….ioc, numai gura e de ei.
  Si imprumuta rapid obiceiurile proaste ale celor pe care i-au inlocuit …….a se vedea „realizarile ” si competentii ….unii /multi penali…..promovati.
  Si cu asta am terminat cu voi, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *