Amendă-record pentru depozitarea ilegală a deșeurilor, în vestul țării

amenda-record

Amendă-record pentru depozitarea ilegală a deșeurilor, în vestul țării

O firmă din municipiul Hunedoara a fost amendată, miercuri, de Poliţia Locală, cu suma de 45.000 de lei pentru că a depozitat ilegal deşeurile provenite din renovarea unui apartament din oraş.

Potrivit Primăriei Hunedoara, resturile provenite din reamenajarea locuinţei – moloz, uşi şi geamuri vechi, obiecte de mobilier, au fost depozitate lângă intrarea în blocul în care se află apartamentul, pe zona verde, în urmă cu câteva săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Breaking news! O echipă de polițiști a descins în Primăria Timișoara: ancheta vizează concursul câștigat de Rebecca Bedelean!

„Deşi, în repetate rânduri, respectiva firmă a fost somată să urmeze procedurile legale pentru ridicarea lor, aceasta nu s-a conformat. Aşa se face că Poliţia Locală Hunedoara sancţionat societatea comercială în cauză cu o amendă în valoare de 45.000 de lei”, a informat administraţia locală, conform ziare.com.

Primăria Hunedoara reaminteşte că deşeurile generate de activităţile de reabilitare a locuinţelor pot fi ridicate şi transportate, contra cost, de către firma de salubritate a municipalităţii.

Foto: hunedoaralibera.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *