Tren deraiat pe calea ferată care leagă Timișoara de București: întârzieri pentru călătorii aflați pe drum

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis luni  că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, în stația CF Balota unde, în jurul orei 10:50, al 12-lea vagon al unui tren de marfă a deraiat.

CITEȘTE ȘI: Un nou incendiu pe insula Evia. Situație gravă și în Attica, unde sunt pompierii români

„Trenul cu vagonul deraiat aparține operatorului privat de transport feroviar de marfă Rail Cargo România, circula pe relația Severin – Balota și avea în compunere 14 de vagoane. Menționăm faptul că, personalul de intervenție al Regionalei CF Craiova se deplasează la fața locului pentru a interveni în zona afectată din cauza vagonului deraiat. Până la reluarea circulației, CFR SA va asigura transbordare cu mijloace auto, pe relația Balota – Orșova, pentru călătorii aflați în trenurile care tranzitează zona afectată de deraiere”, se arată în comunicatul CFR SA.

Din cauza vagonului deraiat și alte trenuri ajung cu întârziere la destinație

De asemenea, Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului vor avea drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Este cel de-al doilea incident feroviar de astăzi după ce o locomotivă a unui tren Interegio a luat foc între Timișoara și Arad. Șase trenuri au avut întârzieri de câteva ore la destinație din cauză că au fost oprite în cele mai apropiate gări până când incendiul a fost stins și locomotiva distrusă luată de acolo.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns