Trei timişorence pe nisipul din Parcul Rozelor

volei plaja

Cu patru săptămâni înaintea debutului celei mai importante competiţii de volei pe plajă din România, Satelitul CEV de la Timişoara, organizatorii au anunţat numele celor trei perechi care vor reprezenta România.

Trei jucătoare sunt de la UVT Agroland, Adriana Melniciuc, Florina Murariu şi Ioana Ordean. Primele două, sigure de participarea pe tabloul principal, vor evolua alături de Diana Tătaru şi, respectiv, Miclăuş. Ultima va participa în calificări, având-o aproape pe Angelica Podină. Elevele lui Dan Jitaru au participat şi la prima ediţie a întrecerii ce se va desfăşura în Parcul Rozelor.

Timişorencele vor începe antrenamentele săptămâna următoare, intrând tare în pâine, cu câte două şedinţe pe zi. Până acum s-au înscris 58 de echipe din 19 ţări, turneul anunţându-se a fi unul foarte puternic.

În funcţie de punctajul fiecărei ţări, reprezentanţii forului internaţional vor stabili componenţa tabloului principal.

„Va fi, cu siguranţă, o competiţie spectaculoasă. Şi-au anunţat prezenţa echipe puternice, le amintesc pe finalistele de anul trecut. Va fi prezentă, de asemenea, formaţia Greciei, care a câştigat Balcaniada U20 desfăşurată tot la Timişoara, dar şi alte cupluri care cu siguranţă vor juca un volei de calitate. Îi aşteptăm pe toţi cei care apreciază acest sport să ni se alăture în perioada 6-9 iulie pentru a le susţine pe fetele noastre. Am pregătit multe surprize pentru participanţi, le vom face publice la momentul potrivit”, a declarat Horia Cardoş, preşedintele clubului UVT Agroland Timişoara şi membru în Consiliul Director al Federaţiei Române de Volei.

La ediţia din acest an, organizatorii pun la bătaie premii în valoare totală de 7.500 de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns